Perhepartio

 • Kokoontumisajat:
  ti 24.8. klo 18-19
  su 19.9. klo 10-13
  lu 9.10. klo TBD
  su 21.11. klo 10-13
  su 12.12. klo 10-13
  Aikatauluun voi tulla muutoksia.
 • Yhteydenotot:
  Antti Knuuti

Westendin Metsänkävijöiden perhepartiotoiminta

Partiolippukunta Westendin Metsänkävijät (WMK) toivottaa alle kouluikäiset lapset ja heidän perheensä tervetulleiksi mukaan perhepartioon!

Perhepartio on WMK:n toimintamuoto alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa ja mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa. WMK:n perhepartio on ohjattua toimintaa, joka on suunniteltu 3-6 -vuotiaille ja heidän huoltajilleen, mutta tervetulleita osallistumaan ovat myös perheen muut sisarukset.

WMK:n perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa, pääsääntöisesti viikonloppuisin. Kokoontumiset pidetään yleensä Westend-Haukilahti-alueella, mutta mahdollisuuksien mukaan myös lähisaaristossa. Kokoontumiset kestävät kolmisen tuntia per tapaaminen. Perhepartiolaisilla on myös mahdollisuus osallistua muihin WMK:n järjestämiin tilaisuuksiin, retkiin, tapahtumiin ja tempauksiin.

Jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Perhepartion kaikki aikuiset osallistuvat ohjelman toteuttamiseen yhdessä huollettavansa kanssa. Lapset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa. Aikuisella ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta partiotoiminnasta.

Perhepartiotoiminta on ohjattua. Ohjelmassa on muun muassa koko perheen ensiapua, retkeilyä, nikkarointia, veneilyä ja muuta mukavaa puuhastelua. Toiminta tapahtuu lähtökohtaisesti luonnossa.