Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Omatoimipartio on Westendin Metsänkävijöiden kehittämä uusi partiomuoto, joka on kaikille avoin ja jota voi harrastaa missä ja milloin vain, esimerkiksi yksin, perheen kesken tai kaveriporukassa. Aiempaa partiotaustaa ei tarvita.

Omatoimipartion tarkoituksena on tutustuttaa osallistujia jännien tarinoiden ja mielenkiintoisten tehtävien avulla partion monipuoliseen maailmaan, lisätä niin perheiden kuin kaveriporukoiden yhdessä vietetyn ajan määrää ja opettaa tuntemaan lähimmäisiä yhä paremmin, uudenlaisia haasteita ratkoen.

Valittavana on kolme erilaista ja eripituista seikkailuretkeä: Merimatka saaristossa, Päiväretki Nuuksioon ja Suurleiri. Jokaisella retkellä on oma tarina ja siihen liittyviä tehtäviä. Retkiä voi edetä yksitellen tai samaan aikaan voi edetä useammalla retkellä.

Seikkailukartan avulla voi seurata omaa etenemistä. Ensin kartalta valitaan seikkailuretki, sitten kuunnellaan tai luetaan retkeen liittyvä tarina, ja lopuksi tehdään tarinaan liittyvä tehtävä. Kun tehtävä on suoritettu, kartasta merkitään tehtävä suoritetuksi. Pääsetkö kaikki retket loppuun asti?

Jaa kuvia tekemistäsi tehtävistä Instagramissa hashtagilla #omatoimipartio ja tägäämällä @westendinmetsankavijat.